115 Assam General Knowledge Questions and Answers, GK. Assamese GK 2023. Assamese General Knowledge for Competitive Exams

0
332
115 Assam General Knowledge Questions and Answers, GK. Assamese GK 2023. Assamese General Knowledge for Competitive Exams
115 Assam General Knowledge Questions and Answers, GK. Assamese GK 2023. Assamese General Knowledge for Competitive Exams

115 Assam General Knowledge Questions and Answers, GK. Assamese GK 2023. Assamese General Knowledge for Competitive Exams

115 Assam General Knowledge Questions and Answers – Assortment of inquiries and tackled test papers from various tests like Assam PSC, Panchayat, APDCL, PNRD, and so on. Helps in readiness for tests.

(1) In which year was Google invented?
Answer: 1998
(2) When was crude oil first discovered in Assam?
Answer: In
(3) How many sub-divisions are there in Assam at present?
Answer: 78 countries
(4) Who was the first Ahom king to assume the title of ‘Swarga Narayan’?
Answer: Chuhungmu
(5) When is National Science Day celebrated?
Answer: On 24th February
6) When was the Battle of Alabai fought?
Answer: In
(7) Where is the Timberland Exploration Center in Assam?
Answer: It is in Jorhat.
8. In which sea is the Bermuda Triangle found?
Answer: Indian Sea
9. In which year did Huyen Chang visit Assam?
Answer: In 640 AD
10. Where was the main meeting of the Brahma Samaj held?
Answer: In Calcutta